Llar d'Infants "El Barrufet" Campdevànol
Telf. 972 73 08 36
llarelbarrufet@gmail.com

Visita al taller de l'Evelí Adam
Ahir dimecres 20 de juny del 2018 varem anar a veure on pinta i fa les seves escultures l’avi de l’Èlia Adam i no és d’altre que el reconegut pintor Evelí Adam, ell sempre ha estat una persona important dins la llar d’infants, amb ell hem gaudit de sessions d’art tant a dins l’escola com al seu taller, sempre ha estat una persona compromesa i afectuosa amb els nostres infants que a pesar de la seva curta edat, no ha dubtat mai en portar projectes prou engrescadors amb els que grans i petits hem pogut gaudir.
Agraïm la seva col·laboració compromesa i la dedicació del seu preuat temps amb tots nosaltres i a pesar de que també ha estat una avi de l’escola no dubtem que també en podrem gaudir els propers anys.
Ens agrada com explica amb passió les seves obres, i com ens ha deixat veure la seva tècnica combinant serradures i pintures acríliques, i donant protagonisme a un personatge ben significatiu per els nostres infants “El peix pallasso”. Es veu com viu amb passió la seva obre i com ens transmet aquesta passió i aquestes ganes per posar-nos a la llar d’infants a voler imitar tot el que ens ha ensenyat avui i de ben segur que ho provarem.
Gràcies Evelí per la teva paciència, dedicació i entusiasme absolut i per compartir amb nosaltres la teva saviesa  artística.
Esperem retrobar-nos el pròxim curs.

Una abraçada de tots els nens i nenes de la llar d’infants “El barrufet”
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada